Ons werk

Op deze pagina staat slechts een selectie uit de vele projecten die Boksie voor haar opdrachtgevers uitvoerde. Vragen over een specifiek project? Neem gerust contact met ons op.

Afbeelding van Appyourstore
Ga naar website

Appyourstore

Ontwikkeling webapplicatie, ui design, ux design [in opdracht van Digital Value Marketing]

Appyourstore is een standalone webapplicatie waarmee je via je mobiele telefoon een Webshop of Online Catalogus heel eenvoudig kunt beheren. Zo kun je met enkele klikken 1 of meerdere producten realtime afprijzen, de product voorraadstatus inzien of een snel overzicht van de laatste bestellingen inzien. De applicatie communiceert direct met de webshopsoftware zonder tussenkomst van ingewikkelde admin panels of cms systemen. Appyourstore is beschikbaar voor Woocommerce, Magento, Prestashop en Opencart. Kijk voor meer informatie op https://appyourstore.nl/

Afbeelding van Postadres Center
Ga naar website

Postadres Center

Technische uitwerking, CMS op maat

Zoek je een adres voor de inschrijving van je bedrijf bij de Kamer van Koophandel? Hiervoor ben je bij Postadres Center helemaal goed. Steeds meer bedrijven zien het nut in van een zakelijk KvK-adres. Uiteraard heeft ieder bedrijf standaard een adres, maar een KvK-postadres bij postadrescenter.nl in het centrum Alkmaar heeft diverse voordelen. Al vanaf 35 euro per maand!

Afbeelding van Mereveld Utrecht
Ga naar website

Mereveld Utrecht

Ontwikkeling, cms [IN OPDRACHT VAN WERKGEVER]

Mereveld is landelijk gelegen aan de rand van Utrecht en perfect bereikbaar. Een unieke locatie met in elke sfeervolle ruimte alle moderne faciliteiten en een verrassende eigen keuken. De haarden in de zalen stralen warmte en gezelligheid uit. In het zomerseizoen is het perfect genieten op onze terrassen. Het hele jaar door staan we gastvrij voor u klaar.

Afbeelding van Jumper Diersuper Emmen
Ga naar website

Jumper Diersuper Emmen

Reclame TV-scherm [IN OPDRACHT VAN WERKGEVER]

Voor Jumper diersuper Emmen hebben we een applicatie gemaakt waarop wekelijks de aanbiedingen van de winkel op een groot tv scherm worden weergegeven. Ook worden automatisch het laatste nieuws uit de regio en het regionale weerbericht weergegeven. De inhoud van het scherm kan geheel worden gewijzigd via een op maat geschreven adminpanel.

Afbeelding van Locaties met meerwaarde(n)
Ga naar website

Locaties met meerwaarde(n)

Ontwikkeling, cms op maat, MailChimp koppeling [IN OPDRACHT VAN WERKGEVER]

Op de website van Locaties met meerwaarde vind je bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten, zoals een vergadering, heisessie, hacketon, meerdaagse bijeenkomst, congres, manifestatie of festival, en allerlei andere soorten evenementen. Ook vind je hier en tips hoe jij je event nog meer mvo kunt organiseren. Bij elke aanvraag worden bovendien goede doelen gesteund. Zo maken we met elk event de wereld een beetje mooier!

Afbeelding van Guna Ayurveda Yoga
Ga naar website

Guna Ayurveda Yoga

ontwikkerling, cms [IN OPDRACHT VAN WERKGEVER]

Maak kennis met Guna, de praktijk van Therese van Gool. Guna werkt met de natuurlijke principes vanuit Ayurveda en yoga. Ayurveda is een gezondheidsleer die je helpt om te ontdekken welke levensstijl bij jou het beste past. Met de juiste voeding en aandacht houd je lichaam en geest vitaal. Yoga brengt je lichaam en geest in harmonie door bewuste aandacht en adem in yogahoudingen en meditatie. Yoga en Ayurveda zijn twee nauw verbonden eeuwenoude tradities, ze versterken elkaar. Ze helpen je bij jouw kern te komen en vanuit daar te leven. Guna leert je luisteren en leven naar je eigen natuur.

Afbeelding van Lederrein
Ga naar website

Lederrein

ontwerp, ontwikkeling [IN OPDRACHT VAN WERKGEVER]

Lederrein, professionele reiniging en onderhoud van leder en kunstleder. Sensationeel, professioneel lederonderhoud direct van de producent. Made in Germany sinds 1908! Lederrein het onderhoudsmiddel met impregnerende werking voor meubels, auto-interieurs, lederkleding, lederwaren en schoenen maakt u uw oude lederproducten in een handomdraai weer mooi.

Afbeelding van Bandencentrum Emmen
Ga naar website

Bandencentrum Emmen

Ontwerp, ontwikkeling, managed hosting

Bandencentrum Emmen heeft een uitgebreid assortiment van toonaangevende merken en high performance banden op voorraad. Bandencentrum Emmen kan voorzien in de behoeften van onze klanten tegen concurrerende prijzen. Met hulp en advies van haar ervaren medewerkers bent u in staat de juiste keuze te maken voor u en uw auto.

Afbeelding van TextMakelaar
Ga naar website

TextMakelaar

SEO Optimalisatie, Technische optimalisatie

Het vak van tekstschrijver is niet beschermd. Dit betekent dat iedereen zich tekstschrijver mag noemen. Het vinden van een goede tekstschrijver is daardoor niet eenvoudig. TextMakelaar is een tekstbureau dat alle schrijfspecialismen voor het online kanaal aanbiedt. Textmakelaar gaat altijd voor het beste resultaat.

Afbeelding van Quiz - Hoe slim ben jij?
Ga naar website

Quiz - Hoe slim ben jij?

Webapp voor online quiz , maatwerk CMS [IN OPDRACHT VAN WERKGEVER]

Ben jij een echte studiebol of heb je van nature al een slim koppie erop? Met deze quiz kom je erachter hoe slim jij bent.

Afbeelding van Contactlensinside
Ga naar website

Contactlensinside

Ontwerp, Ontwikkeling [IN OPDRACHT VAN WERKGEVER]

ContactlensInside is een digitaal vakblad voor iedereen die werkzaam is in de contactlensbranche. Geïnitieerd door de grootste beroepsvereniging in de optiekbranche, de Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC). ContactlensInside is nieuw en zal artikelen bevatten voor alle niveaus binnen de beroepsgroep en streeft ernaar op termijn de informatiebron te zijn voor iedereen, die werkt met contactlenzen.

Afbeelding van Yon Vormgeefwerk
Ga naar website

Yon Vormgeefwerk

Ontwikkeling, SEO Optimalisatie [IN OPDRACHT VAN WERKGEVER]

YON geeft jouw ideeën vorm. Een grafisch concept dat klopt. Waarin beelden, kleuren en vormen elkaar versterken. Door een in het oog springende huisstijl, een hoogwaardige brochurelijn of een onderscheidende website. Of een doordacht design van een ruimte. Want YON kent geen grenzen.

Afbeelding van VMBO Groen
Ga naar website

VMBO Groen

Multi site CMS op maat [IN OPDRACHT VAN WERKGEVER]

Bij VMBO Groen wordt veel aandacht besteed aan natuur en milieu, gezonde voeding en duurzaamheid. Allemaal onderwerpen die steeds belangrijker worden. De website van VMBO Groen is 1 van meerdere websites die wordt aangedreven door 1 multi site CMS. Er zijn diverse koppelingen geschreven waaronder een koppeling naar MailChimp. Dagelijks wordt er automatisch nieuws uit de branche geïmporteerd door middel van een koppeling met Meltwater.

Afbeelding van Schreyeck
Ga naar website

Schreyeck

Meertalige website, applicatie voor collectiebeheer, custom api [IN OPDRACHT VAN WERKGEVER]

Bij Schreyeck bent u aan het juiste adres wanneer u leder nodig heeft. Ledergroothandel Schreyeck is een van de grootste skai® en leder groothandels in Europa. De vakkennis in leder en kunstleder is eenmalig in de branche. Ze leveren uitsluitend aan business to business (wereldwijd).

Afbeelding van Nederlandse Telefoon Reparatie Keurmerk
Ga naar website

Nederlandse Telefoon Reparatie Keurmerk

Project overname, bugfixes, cms modules

Een storing aan een tablet of telefoon is voor de één een nachtmerrie, voor de ander een interessante ontdekkingstocht naar het vinden van de juiste oplossing. NTRK Telefoon Reparatie Keurmerk laat je met haar training nog dieper in de telefoon of tablet duiken om zo onder andere lastige soldeer problemen met professionele technologieën op te kunnen lossen.

Afbeelding van Refona
Ga naar website

Refona

Ontwerp website en webshop, ontwikkeling maatwerk PRO webshop met koppeling naar Snelstart [IN OPDRACHT VAN WERKGEVER]

Refona is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op het welzijn van huisdieren, zoals kippen, vogels, duiven, reptielen en kleine knaagdieren. Om dit doel te bereiken maakt Refona alleen maar gebruik van natuurlijke hulpbronnen, dit omdat het gebruik van chemicaliën in de praktijk veel nadelen op kan leveren voor onze hobby-dieren.

Afbeelding van Kaartkussens
Ga naar website

Kaartkussens

Redesign, ontwikkeling maatwerk webshop, diverse koppelingen waaronder PostNL [IN OPDRACHT VAN WERKGEVER]

Kaartkussens verkoopt unieke waterkaartkussens, zitzakken en fleecedekens het zijn prachtige uitsneden van de ANWB waterkaarten of de hydrografische zeekaarten. Inmiddels is het assortiment gegroeid tot bijna 100 verschillende kussens en 18 verschillende dekens. Watervast, wasbaar, geschikt voor binnen en buiten.