Maatwerk CRM

Locaties met Meerwaarde

De locaties op Locaties met Meerwaarde zijn vaak meer dan alleen event- of vergaderlocatie. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed. Ze zijn dagbesteding of leiden mensen op, zijn een impact hub waar innovatieve start-ups gehuisvest zijn, hebben cultureel erfgoed gered, bieden cultuur en creativiteit onderdak of zetten zich extra in voor de wereld van morgen.

Website bekijken
Locaties met Meerwaarde
Device mockups voor

Wat hebben we gedaan

Wegens het grote succes van Locaties met Meerwaarde was het overzicht van aanvragen en locaties een beetje verloren. De vraag was om een soort van CRM systeem te maken waarmee de locaties, relaties goede doelen en aanvragen beheerd kunnen worden. Het systeem is d.m.v. een maatwerk api direct gekoppeld aan de website.

Met het maatwerk CRM systeem kan Locaties met Meerwaarde nu gemakkelijk alle gegevens bijhouden. Wat dit systeem uniek maakt is dat het automatische opvolgingen heeft voor aanvragen van bezoekers bij een locatie. De aanvrager en locaties krijgen automatisch e-mails met bevestigingen, navraag van gegevens en uitnodigingen.

Wil je meer informatie over dit maatwerk CRM systeem? Neem dan contact met ons op