Pascal achter de Mac
Profielfoto
Wij zijn Boksie

Het full-service internetbureau uit de omgeving van Emmen

Boksie is een full-service internetbureau gevestigd in een klein dorpje in de gemeente Emmen. Gelukkig is afstand geen probleem in de online wereld waarin we leven. We hebben naast regionale en nationale klanten ook internationale klanten.

Wij ontwikkelen internetoplossingen zoals websites, webshops en webapplicaties. Ook adviseren en ondersteunen wij klanten en ondernemers in alle voorkomende processen op het gebied van internet. Denk hierbij hosting oplossingen, migraties, probleemoplossing van bestaande webapplicaties.

We zijn klein genoeg om supersnel te schakelen maar capabel genoeg om jou te voorzien van de beste service.

Vingers wijzen naar het scherm

Samenwerking

Wij werken nauw samen met onder andere deze partners.

Frank Wellink

Marketing specialist

Frank Wellink zorgt er voor dat jouw bedrijfsresultaat verbetert door optimale inzet van digitale media, zoals jouw website, digitale en analoge campagnes en (social) media uitingen. Hierdoor worden de waardes van jouw (digitale) uitingen verhoogt.

Hielke Valkenburg

Grafisch vormgever

Hielke Valkenburg kan jou helpen om je bedrijf een professionele en herkenbare uitstraling te geven. Als het nu gaat om het maken van bedrijfsfoto's, bedrijfsvideo's, het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of drukwerk, Hielke weet je altijd weer te verrassen met frisse en unieke ideeën en ontwerpen.

Wij werken onder andere voor:

"Achter de schermen" doen wij veel maatwerk programeeropdrachten voor de onderstaande bedrijven.

Logo Digital Value Marketing
Logo I-Beheer
Logo Employ and more
Logo TOPFIND
Logo Webdesign Meppel
Logo Junto Media
Logo CloudMonkey
Logo streamradio
Logo Mesas