Deze tevreden klanten gingen je voor

Boksie heeft reeds veel verschillende projecten mogen opleveren voor klanten in diverse sectoren regionaal, nationaal én internationaal. De projecten die op deze pagina staan is slechts een greep uit de vele unieke projecten die we graag met je willen delen.

Op de pagina wat doen we lees je wat we zoal doen, hoe we het aanpakken en wat je van ons kunt verwachten.

Kort Logistics

Ontwerp, maatwerk website, cms

Kort Logistics B.V. is een ambitieus middelgroot transportbedrijf. Wij verzorgen geconditioneerd vervoer, sorteer- en overslagactiviteiten en zijn specialist in farmaceutisch transport.

JustMoon.

Ontwerp, maatwerk website, content management, online afspraken

JustMoon biedt jou een oase van rust en herstel te midden van de drukte van het dagelijks leven. JustMoon heeft één doel: jouw welzijn verbeteren door middel van (ontspannings)massage. JustMoon is gelegen in het charmante Zwartemeer, een klein dorpje op slechts 5 minuten van Emmen en dichtbij de andere buitendorpen Schoonebeek, Klazienaveen, Weiteveen, Erica, Nieuw Dordrecht en Oranjedorp.

Spoedtheorie

ontwerp, maatwerk website

De theoriecursus van Spoedtheorie.nl is de beste oplossing om jouw theorie op een snelle en leuke manier te halen. Op een zaterdag en een dinsdagavond scholen wij je compleet bij in de vorm van een intensieve training van het CBR, zodat jij jouw CBR-examen met succes kunt afleggen.

Voorraadbeheer applicatie

webapplicatie

Voor Punch Services hebben we een online voorraadbeheer webapplicatie gemaakt. In deze webapplicatie kan de voorraad die Punch Services in opslag heeft voor zijn klanten worden beheerd. Door het gemak van een online webapplicatie heeft Punch Services altijd en overal real-time inzichten. Geen losse Excel sheets meer!

Wensstichting Drenthe

Ontwerp, maatwerk website, cms

Wensstichting Drenthe vervult wensen van kinderen van 4 t/m 17 jaar uit de provincie Drenthe. Er zijn helaas veel kinderen waarvan het leven niet zo zorgeloos is als het zou moeten zijn. Kinderen die geconfronteerd worden met dingen die veel invloed hebben op hun jonge leven. Dit geldt niet alleen voor kinderen die zelf ernstig ziek zijn maar bijvoorbeeld ook voor kinderen waarvan één van de ouders of misschien een broer of zus ziek is. Voor deze kinderen laten wij voor zover dat mogelijk is hun liefste wens in vervulling gaan.

Heptade Haptonomie

Ontwerp, maatwerk website, cms

Heptade Haptonomie gaat met jou op zoek naar balans in voelen, denken en handelen. De hele dag door ervaren we gevoelens, maar blijven die veelal onderbelicht. Veel vaker laten we onze gedachten leidend zijn en zijn we gericht op wat onze omgeving vindt of verwacht. Door te ontdekken welke gevoelens een rol spelen, raak je bewuster van de signalen van jouw lichaam en patronen die jij ontwikkeld hebt. Je krijgt een duidelijker beeld waarom je doet wat je doet, of dat wel of juist niet bij je past. Deze bewustwording zorgt voor keuzemogelijkheden om anders te handelen.

Siesta 39

ontwerp, reserveringsmodule

Siesta staat gelijk aan lekker ontspannen. Jezelf even helemaal afsluiten van de drukke buitenwereld en helemaal tot rust komen. Bij Siesta 39 komt u een paar uurtjes heerlijk ontspannen en genieten van de faciliteiten in een volledige privéomgeving!

Chris Zitter

maatwerk ontwerp, development, beheersysteem

Chris Zitter, begeleider voor mensen die in het onderwijs werken en het verschil willen maken. Deze begeleiding richt zich op individuele professionals op elk niveau in de schoolorganisatie en op teams.

Annense Pracht

Ontwerp, maatwerk, reserveringsmodule

Op een prachtige locatie aan de rand van het natuurgebied de Drenthsche Aa zijn een Italiaan uit Ostia (Rome) en een Drentse local neergestreken om van hun dromen werkelijkheid te maken, een Bed & Breakfast met de naam "Annense Pracht".

Farmers Proud

ontwerp, maatwerk

Farmersproud biedt investeerders de mogelijkheid om te investeren in een 2, 3 of 4-jarig springpaard. Farmersproud gaat opzoek naar een talentvol springpaard uit een predikaatrijke moederlijn met springpaarden op internationaal niveau.

Punch Energy Services

maatwerk ontwerp

Punch Energy Services kan OCTG-materiaal op korte termijn leveren, neem contact op met Punch Energy Services voor alle projectvereisten.

Stadskanaal beweegt

ontwerp, maatwerk

Inwoners van de gemeente Stadskanaal kunnen via Stadskanaal Beweegt makkelijk en laagdrempelig kennis maken met veel verschillende sporten en culturele activiteiten. Kies een sport of activiteit om te kijken welke mogelijkheden er zijn bij jou in de buurt!

Maatwerk Webshop - Veloto Fietsen Meppel

webshop, maatwerk, api koppeling

Veloto levert fietsen en e-bikes direct uit voorraad van de merken Freebike, Kettler, Vyber, Hercules, Cortina en Qwic. Daarnaast beschikt Veloto over een groot aanbod gebruikte fietsen die zijn voorzien van een complete onderhoudsbeurt, dus verkoop klaar. 4 fietstechnici staan klaar voor reparatie en onderhoud.

Vakantiepark en camping de Sloothaak in Giethoorn

ontwerp, maatwerk, boekingsmodule

Camping de Sloothaak ligt in het hartje van Giethoorn aan de dorpsgracht een aan 't Wiede. Het is een gezellige familiecamping met ruime staanplaatsen en een eigen ligplaats voor de boot, kunt u heerlijk genieten van het prachtige dorp.

Haverkort Interieurs Coevorden

api voorraad koppeling, maatwerk wordpress plugin

Warm, sfeervol en uiterst comfortabel? Of liever modern, minimalistisch design? Wat uw smaak ook is, de keuze voor Haverkort Interieurs is snel gemaakt. Haverkort Interieurs is een woonsensatie in Steenwijksmoer vlakbij Coevorden, die maar liefst 10.000 m² meet en vele, zeer gevarieerde collecties in huis heeft.

Restyling Locaties met Meerwaarde(n)

Restyling

UNIEKE INSPIRERENDE LOCATIES voor zakelijke bijeenkomsten - Locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mens - Sfeer, kwaliteit en vaak op een bijzondere plek - Snel beschikbaarheid opvragen, ook meerdere locaties tegelijk - Je maakt zelf alle afspraken met de locatie - Met elke aanvraag worden goede doelen gesteund

Bouwbedrijf H. Bouwers B.V.

Maatwerk website, custom CMS

Het professionele team van Bouwbedrijf H. Bouwers verzorgt het bouwproces van A tot Z. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud of restauratie; Bouwbedrijf H. Bouwers voert dit volledig in eigen beheer uit. Dit doen ze niet alleen voor particuliere woningbouw maar ook voor utiliteitsbouw of bedrijfspanden. Een multifunctioneel en traditioneel bouwbedrijf, compleet van A tot Z dus!

Anteverde

Uitgebreid aanmeldformulier

Bent u op zoek naar een zakelijk inschrijfadres in Nederland, voor persoonlijk gebruik en zakelijke doeleinden? Kijk dan eens bij Anteverde.nl

Buitengoed Weerwille

Ontwerp, Maatwerk website

In het karakteristieke Drentse landschap is in 1998 in Ruinerwold de eerste Pitch & Puttbaan van Nederland aangelegd. In het verlengde van de Herenboerderij "Lange Tieme" ligt de prachtig in het landschap passende 18-holes baan. Lengteverschillen en hindernissen als zandbunkers, bomen en vijvers maken elke hole uitdagend en uniek.

Online Condoleance Mogelijkheid

Maatwerk

Mogelijkheid tot het online condoleren voor nabestaanden.

PGM de Baander

Maatwerk Wordpress plugins

De Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel e.o. (PGM) is in oktober 1998 opgericht. De doelstelling zoals deze in de oprichtingsakte is verwoord, is het bevorderen van de paardensport voor mensen met een beperking in Meppel en omstreken. ​De uniciteit is gelegen in het feit dat op “de Baander” voornamelijk gereden wordt door mensen met een beperking.

Sonkei Budo

Ontwerp, maatwerk website met maatwerk CMS

Sonkei biedt recreatief, wedstrijd- en jeugdjudo, Karate en Jiu-jitsu als bewegingsvorm. Sonkei is er dan ook voor iedereen: jongens en meisjes, mannen en vrouwen, van jong tot oud! De lessen worden verzorgd door gediplomeerde leraren (sensei).

Digital Value Marketing

Ontwerp, maatwerk website met Svelte Kit

De juiste strategie voor meer online en offline conversie. Digital Value Marketing zorgt er voor dat uw bedrijfsresultaat verbetert door optimale inzet van digitale media, zoals uw website, campagnes en (social) media uitingen door het verhogen van de waarde van uw (digitale) marketing-instrumentarium. Dat is Digital Value Marketing!

Mailchimp marketing API koppeling

REST API koppeling

Voor een klant met een grote webshop kregen we de vraag of het mogelijk was om het totale klantenbestand van hun webshop naar MailChimp te synchroniseren inclusief de interessegebieden van de klant.

Reykjavik Online

Ontwerp, maatwerk webshop, Kassakoppeling

Reykjavik Your Denim Provider in Meppel is een gezellige Multibrand Store met de belangrijke grote jeansmerken zoals: G-Star, Diesel, PME Legend en o.a. de merken, BALLIN, Elvine, SuperDry, Alan Red, Björn Borg, Matinique, Scotch & Soda, Blue Industry, Amsterdams Blauw, Circle Off Trust, No Excecss, en Kronstadt.

Kristal Koningin Miranda

Ontwerp, Maatwerk webshop, PostNL Koppeling

Kristal Koningin Miranda verkoopt edelstenen, kristallen en mineralen die Indradhanush / Rainbow energy opgeladen zijn en deze stralen dat altijd permanent uit.

Stuff by Maud

ontwerp, maatwerk webshop

Bij Stuff by Maud kunnen allerlei onderdelen worden besteld voor het maken van je eigen sierraden. Denk hierbij aan bedels, kralen, rocailles et cetera. De wens was om voor de eindgebruiker een zo simpel mogelijke webshop te maken zodat er snel en makkelijk een bestelling kan worden geplaatst.

Greenconnector

Aangeleverd ontwerp naar maatwerk website

In de dynamische wereld van de bloemen- en plantenhandel is het belangrijk te weten wat er speelt. Werkend vanuit Nederland, met dienstverlening wereldwijd, is GreenConnector je Ogen & Oren in de bloemen- en plantenbranche in Europa. Met een objectieve blik en ruime ervaring kun je rekenen op betrouwbare informatie, deskundig advies en praktische ondersteuning voor je bedrijf of project.

Resort Venetië

Maatwerk reserveringsysteem & facturatie module

Midden in het Nationaal Park Weerribben-Wieden, waar meren, kolkjes, uitgestrekte rietlanden, dichtgroeiende sloten en geheimzinnige moerasbossen samenkomen, is Chaletpark Resort Venetië gevestigd. Bent u op zoek naar dàt schitterende recreatieplekje in het pittoreske waterdorp Giethoorn? Aarzel dan geen moment en laat u verrassen door de mogelijkheden op Resort Venetië!

Urencalculator

UI/UX, maatwerk adminpanel

Voor één van onze vaste klanten hebben we een urencalculator module op maat gemaakt.

Veloto

Maatwerk WooCommerce zoek & filter plugin

Veloto "MET PASSIE VOOR FIETSEN STAAN ZE VOOR U KLAAR" Veloto heeft jarenlange ervaring als fietsenmaker en staat voor u klaar om u te adviseren bij de aankoop van uw nieuwe of gebruikte fiets. Uiteraard is inruil mogelijk. Ook verzorgen wij de reparatie en onderhoud van uw fiets.

Het nieuwe geluk voor jou

Ontwerp, SPA - Single Page Application

Nieuw Geluk helpt clienten in het hele land met voorstellen van zowel binnen als buiten hun regio. Het succes dat 80% van de clienten op deze manier de juiste vindt, danken ze dan ook aan hun eigen unieke benadering. Nieuw Geluk zoekt voor u binnen en buiten haar bestand.

StreamRadio

Maatwerk webapplicatie, Laravel

Op StreamRadio luister je gratis naar honderden verschillende internet radio streams in elk denkbare muziekgenre.

Horstmann bouw & isolatie

Ontwerp, Onepage

Bij Horstmann bouw & isolatie bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om het isoleren, bouwen en verbouwen van uw woning, schuur of bedrijfspand. Horstmann bouw & isolatie isoleert met polyurethaanschuim, beter bekend als gespoten purschuim.

Steengoed Emmen

simpele website

Sinds 23 oktober 1998 is Steengoed een begrip in Emmen. Steengoed is gespecialiseerd in kunst- en natuursteen. Van dorpels tot aanrechtbladen en van vensterbanken tot haardplateaus. Het plaatsen hoort ook tot de opties. De mannen van Steengoed kunnen u goed adviseren over de producten die ze leveren door de jarenlange ervaring.

Locaties met Meerwaarde

Maatwerk CRM

De locaties op Locaties met Meerwaarde zijn vaak meer dan alleen event- of vergaderlocatie. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed. Ze zijn dagbesteding of leiden mensen op, zijn een impact hub waar innovatieve start-ups gehuisvest zijn, hebben cultureel erfgoed gered, bieden cultuur en creativiteit onderdak of zetten zich extra in voor de wereld van morgen.

Fitnessclub EasyActive

Maatwerk Wordpress template

Bij Easy Active kom je voor je plezier, je gezondheid en om te ontspannen. Je vindt ze in heel Nederland. Join the club!

Lederrein.de

Ontwerp, maatwerk CMS, internationaal

Lederrein, professionele reiniging en onderhoud van leder en kunstleder. Sensationeel, professioneel lederonderhoud direct van de producent. Made in Germany sinds 1908! Lederrein het onderhoudsmiddel met impregnerende werking voor meubels, auto-interieurs, lederkleding, lederwaren en schoenen maakt u uw oude lederproducten in een handomdraai weer mooi.

Schreyeck Leder- und Kunstleder skai® Großhandel

Onwerp, maatwerk CMS, colleectiemodule

Bij Schreyeck bent u aan het juiste adres wanneer u leder nodig heeft. Ledergroothandel Schreyeck is een van de grootste skai® en leder groothandels in Europa. De vakkennis in leder en kunstleder is eenmalig in de branche. Ze leveren uitsluitend aan business to business (wereldwijd).