PHP Olifant
Wat doet Boksie

Wij bedenken, bouwen en onderhouden maatwerk websites, webshops en webapplicaties.

Boksie ontwerpt, bouwt en onderhoudt maatwerk websites webshops en webapplicaties. Verder bieden wij ondersteuning aan bestaande websites en webshops, helpen we bij het migreren van bestaande installaties en adviseren wij op het gebied van hosting en zoekmachine optimalisatie. Wij houden ervan om "Out of the box" te denken om zo voor ingewikkelde vraagstukken soms met verrassende oplossingen te komen.

scherm met code

Ontwikkelen

Wij ontwikkelen websites, webshops en webapplicaties. We ❤️ maatwerk oplossingen. Exact dat opleveren waar een klant om vraagt. Niet meer maar zeker niet minder.

Liever gebruik maken van opensource software? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan Wordpress, Drupal, Woocommerce, OpenCart etc.

Wij verzorgen ook koppelingen tussen jouw website en andere online diensten door middel van REST API koppelingen. Denk hierbij aan online betaalssystemen, boekhoud software, nieuwsbrief diensten zoals MailChimp.

Websites Webshops en E-Commerce Maatwerk webapplicaties API Koppelingen Opensource Implementatie

Onderhouden

Als het nu gaat om updates, aanpassingen of bugfixing, wij onderhouden de projecten die we opleveren.

Ook als je op zoek bent naar een ervaren partner om jouw bestaande website, webshop of webapplicatie te onderhouden dan kun je bij ons terecht. Denk daarbij bijvoorbeeld het updaten van een bestaande Wordpress installatie, WooCommerce webshop, Open cart webshop of ieder ander open source pakket.

Wordpress updates Migraties Bugfixing Automatische backups & snapshots 24/7 monitoring Contentbeheer
Beeldscherm met melding over updaten
Schrem met analytics

Zoekmachine optimalistatie (SEO)

Het bouwen van een website of webshop is 1. Maar gevonden worden in de zoekmachine's is een ander verhaal.

Boksie volgt alle trends op het gebied van SEO en houdt bij het ontwikkelen rekening met de strenge eisen die o.a. Google tegenwoordig stelt aan een website.

Zoekmachine optimalisatie bestaan uit diverse stadia.

  • Technische optimalisatie
  • Onsite optimalisatie.
  • Offsite optimalisatie.
  • Social media uitingen

Ook voor een bestaande website of webshop kunnen we jou helpen met een SEO optimalisatie.

Maar nog veel meer

Benieuwd of we ook jouw kunnen helpen? Neem dan snel contact met ons op en we proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Diverse apparaten op tafel