Het werk van Boksie

Afbeelding voor Jeans247

Jeans247

Reykjavik Your Denim Provider in Meppel is een gezellige Multibrand Store met de belangrijke grote jeansmerken zoals:

G-Star, Diesel, PME Legend en o.a. de merken, BALLIN, Elvine, SuperDry, Alan Red, Björn Borg, Matinique, Scotch & Soda, Blue Industry, Amsterdams Blauw, Circle Off Trust, No Excecss, en Kronstadt.

Maatwerk webshop met kassakoppeling
Naar website
Afbeelding voor Digital Value Marketing

Digital Value Marketing

De juiste strategie voor meer online en offline conversie.
Digital Value Marketing zorgt er voor dat uw bedrijfsresultaat verbetert door optimale inzet van digitale media, zoals uw website, campagnes en (social) media uitingen door het verhogen van de waarde van uw (digitale) marketing-instrumentarium. Dat is Digital Value Marketing!

Ontwerp, maatwerk website
Naar website
Afbeelding voor Sonkei Budo | Meppel

Sonkei Budo | Meppel

SONKEI IS DE JUDO, JIU-JITSU EN KARATE ACTIVITEIT IN MEPPEL.
Sonkei biedt recreatief, wedstrijd- en jeugdjudo, Karate en Jiu-jitsu als bewegingsvorm. Sonkei is er dan ook voor iedereen: jongens en meisjes, mannen en vrouwen, van jong tot oud! De lessen worden verzorgd door gediplomeerde leraren (sensei).

ontwerp, maatwerk cms, laravel framework
Naar website
Afbeelding voor Stuff by Maud

Stuff by Maud

Bij Stuff by Maud kunnen allerlei onderdelen worden besteld voor het maken van je eigen sierraden. Denk hierbij aan bedels, kralen, rocailles et cetera.
De wens was om voor de eindgebruiker een zo simpel mogelijke webshop te maken zodat er snel en makkelijk een bestelling kan worden geplaatst.

maatwerk webshop, Laravel framework
Naar website
Afbeelding voor StreamRadio 2021

StreamRadio 2021

Zoals al eerder geschreven hebben wij de StreamRadio webapplicatie gemaakt als hobbyproject. De populariteit van StreamRadio stijgt elke week en daarmee ook de wensen van de bezoekers. StreamRadio krijgt bijna wekelijks nieuwe aanmeldingen. Wij hebben besloten de webapplicatie compleet opnieuw "from scratch" te schrijven bovenop het meest recente Laravel Framework. Erg belangrijk was dat de nieuwe webapplicatie een goede Google Lighthouse score moest krijgen en dat is zeker gelukt. Op de desktop én op de mobiel scoort StreamRadio 4 x 100 punten. Dit is de hoogst haalbare score. Hier zijn wij natuurlijk bijzonder trots op!

Op StreamRadio luister je gratis naar honderden verschillende internet radio streams in elk denkbare muziekgenre.

Eigentijds ontwerp, Laravel framework, Google Lighthouse Optimalisatie
Naar website
Afbeelding voor Relatie & Evenementenplanner

Relatie & Evenementenplanner

Voor Locaties met Meerwaarde hebben we al eerder een zeer succesvolle website mogen maken. Kijk verderop bij ons werk voor meer informatie over dit project.

Wegens het grote succes van Locaties met Meerwaarde was het overzicht van aanvragen en locaties een beetje verloren. De vraag was om een soort van CRM systeem te maken waarmee de locaties, relaties goede doelen en aanvragen beheerd kunnen worden. Het systeem is d.m.v. een maatwerk api direct gekoppeld aan de website.

Met het maatwerk CRM systeem kan Locaties met Meerwaarde nu gemakkelijk alle gegevens bijhouden. Wat dit systeem uniek maakt is dat het automatische opvolgingen heeft voor aanvragen van bezoekers bij een locatie. De aanvrager en locaties krijgen automatisch e-mails met bevestigingen, navraag van gegevens en uitnodigingen.

Wil je meer informatie over dit maatwerk CRM systeem? Neem dan contact met ons op

Maatwerk crm systeem
Naar website
Afbeelding voor MailChimp Marketing API koppeling

MailChimp Marketing API koppeling

Voor een klant met een grote webshop kregen we de vraag of het mogelijk was om het totale klantenbestand naar MailChimp te synchroniseren inclusief de interessegebieden van de klant. De interessegebieden worden opgebouwd op basis van de bestelgeschiedenis van de klant. Op deze manier kan er binnen MailChimp een gerichte e-mail campagne worden gemaakt per interessegebied.

Door de grootte van het klantenbestand (30.000+ klanten) liepen we al gauw tegen de API limiet op van MailChimp, daarom was het noodzakelijk de synchronisatie via een batchopdracht naar MailChimp te sturen.

klantenbestand synchronisatie
Naar website
Afbeelding voor Kristal Koningin Miranda

Kristal Koningin Miranda

Voor een vaste opdrachtgever heeft Boksie een webshop op maat geschreven. Er is gekozen voor een maatwerkoplossing omdat de eindklant erg specifieke wensen had. Een open-source oplossing bleek niet de gewenste oplossing te bieden. De webshop is gekoppeld met het online betaalplatform Mollie. De orderafhandeling is gekoppeld met PostNL zodat de verzendlabels compleet geautomatiseerd uit de printer rollen. Tevens worden klanten van de webshop automatisch op de hoogte gehouden door ook weer een koppeling met de track & trace service van PostNL.

Kristal Koningin Miranda verkoopt edelstenen, kristallen en mineralen die Indradhanush / Rainbow energy opgeladen zijn en deze stralen dat altijd permanent uit.

Ontwerp en productie maatwerk webshop
Naar website
Afbeelding voor Steengoed Emmen

Steengoed Emmen

Sinds 23 oktober 1998 is Steengoed een begrip in Emmen. Ze zijn begonnen aan de Kapitein Nemostraat in Emmen en inmiddels is ons pand gevestigd aan de Henry Hudsonstraat 24 in Emmen. Op dit moment werken ze samen met diverse bouwbedrijven uit het noorden van het land, maar leveren ook aan de particulier. Steengoed id gespecialiseerd in kunst- en natuursteen. Van dorpels tot aanrechtbladen en van vensterbanken tot haardplateaus. Het plaatsen hoort ook tot de opties. De mannen van Steengoed kunnen u goed adviseren over de producten die ze leveren door de jarenlange ervaring.

maatwerk statische website
Naar website
Afbeelding voor Fitnessclub Easyactive

Fitnessclub Easyactive

In opdracht én samenwerking met Digital Value Marketing (DVM) is de website van Fitnessclub Easyactive voorzien van een vernieuwde website. DVM heeft zorg gedragen voor een complete redesign van een reeds bestaande Wordpress installatie. Tevens heeft DVM de website logischer en overzichtelijker opgebouwd. Boksie heeft een aantal hardnekkige bugs gefixed en de Wordpress installatie voorzien van een groot aantal maatwerk opties.

Bij Easy Active kom je voor je plezier, je gezondheid en om te ontspannen.
Je vindt ze in heel Nederland. Join the club!

bugfixing, maatwerk wordpress elementen
Naar website
Afbeelding voor Autocentrum Emmen

Autocentrum Emmen

Voor Autocentrum Emmen hebben we een stoer en eigentijds logo ontworpen.

Ontwerp logo
Naar website
Afbeelding voor Streamradio

Streamradio

Wat begonnen is als hobbyproject is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen webapplicatie met wekelijks ruim 1000 unieke bezoekers. Op Streamradio luister je gratis naar honderden verschillende internet radio streams.
De streams zijn makkelijk onderverdeeld in diverse genres waaronder dance, hiphop / r&b, hits, non stop, pop, latin, reggae, hollands, nieuws, rock, classics, funk en soul, chill, fout, klassiek, soundtrack, kids, jazz en blues, overige, hardstyle, lovesongs, kerst, zomer, country, piraten en geheime zender en Nerderlands commercieel.

UI, Ontwerp, Frontend, Backend
Naar website
Afbeelding voor Greenconnector

Greenconnector

In de dynamische wereld van de bloemen- en plantenhandel is het belangrijk te weten wat er speelt. Werkend vanuit Nederland, met dienstverlening wereldwijd, is GreenConnector je Ogen & Oren in de bloemen- en plantenbranche in Europa. Met een objectieve blik en ruime ervaring kun je rekenen op betrouwbare informatie, deskundig advies en praktische ondersteuning voor je bedrijf of project.

Ontwerp naar website, maatwerk CMS
Naar website
Afbeelding voor Veloto

Veloto

In samenwerking met Digital Value Marketing heeft Boksie een maatwerk zoek en filteroptie gemaakt waarmee snel en gemakkelijk in het grote aanbod fietsen kan worden gezocht. De zoekmodule is als maatwerk module bovenop WooCommerce gebouwd en is door het gebruik van slimme caching opties supersnel.

Veloto "MET PASSIE VOOR FIETSEN STAAN ZE VOOR U KLAAR"
Veloto heeft jarenlange ervaring als fietsenmaker en staat voor u klaar om u te adviseren bij de aankoop van uw nieuwe of gebruikte fiets. Uiteraard is inruil mogelijk. Ook verzorgen wij de reparatie en onderhoud van uw fiets.

Backend, Frontend
Naar website
Afbeelding voor Chaletpark Resort Venetië

Chaletpark Resort Venetië

Midden in het Nationaal Park Weerribben-Wieden, waar meren, kolkjes, uitgestrekte rietlanden, dichtgroeiende sloten en geheimzinnige moerasbossen samenkomen, is Chaletpark Resort Venetië gevestigd. Bent u op zoek naar dàt schitterende recreatieplekje in het pittoreske waterdorp Giethoorn? Aarzel dan geen moment en laat u verrassen door de mogelijkheden op Resort Venetië!

UI, Backend, Frontend, Maatwerk Adminpanel
Naar website
Afbeelding voor Horstmann Bouw & Isolatie

Horstmann Bouw & Isolatie

Bij Horstmann bouw & isolatie bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om het isoleren, bouwen en verbouwen van uw woning, schuur of bedrijfspand. Horstmann bouw & isolatie isoleert met polyurethaanschuim, beter bekend als gespoten purschuim. Polyurethaanschuim is een veelzijdig materiaal, dat dag in dag uit voor diverse doeleinden wordt gebruikt. Pur heeft bijzonder goede thermische isolerende eigenschappen en is in gespoten vorm vrijwel overal naadloos aan te brengen. Gespoten purschuim is daarom één van de meest effectieve isolatiematerialen. Ook is Horstmann bouw & isolatie gespecialiseerd in het plaatsen van Ytong gasbeton scheidingswanden. Denk daarbij aan nieuwbouwwoningen, bestaande woningen maar ook in bedrijfspanden.

Ontwerp, Backend, Frontend, Managed hosting
Naar website
Afbeelding voor Urencalculatie

Urencalculatie

Voor één van onze vaste klanten hebben we een urencalculatie module op maat gemaakt. Met deze module kunnen klokkaarten per medewerker worden geïmporteerd. De uren worden automatisch per uitzendbureau en medewerker opgeslagen. Desgewenst kunnen pauzes per dag worden ingevoerd waarna het systeem automatisch het aantal gewerkte uren berekend. Per medewerker kan een uurloon en kilometervergoeding worden ingevuld.
Er kunnen weekrapportages worden gegenereerd voor een totaaloverzicht van uren en kosten per uitzendbureau. De rapportages kunnen vervolgens rechtstreeks via de module per e-mail in PDF of Excel formaat worden verzonden.
In de module wordt een historie bijgehouden op medewerker niveau. Zo kan er op elk gewenst moment de uren worden ingezien.

UI, Backend, Frontend, Maatwerk Adminpanel
Naar website
Afbeelding voor Stichting African Do

Stichting African Do

Stichting AfriCan Do zorgt dat ontwikkelingsprojecten voor straatkinderen in Oeganda zelfredzaam en onafhankelijk kunnen bestaan. Het is allemaal begonnen met een droom van een jonge, nieuwsgierige dame. Een dame die anderen wil helpen, want helpen geeft jezelf een geluksgevoel. Dus je besluit op het vliegtuig te stappen om als vrijwilligster aan de slag te gaan in Oeganda, Afrika. Al gauw realiseer je dat dit avontuur in de volksmond vrijwilligerswerk heet, maar in de realiteit een levenservaring is. Natuurlijk maakt jouw aanwezigheid op het vrijwilligersproject verschil, maar je maakt vooral kennis met de Oegandese cultuur.

Backend, Frontend, Managed hosting
Naar website
Afbeelding voor De keukenengel

De keukenengel

Goede voeding is liefdevolle zorg voor lichaam en geest.
Brigitta, ofwel De Keukenengel. Als privé kok bij retreats verwent ze iedereen met heerlijke vegetarische of 100% plantaardige maaltijden en tussendoortjes. Ze kookt met pure, (h)eerlijke en verse ingrediënten. Volle granen, peulvruchten, natuurlijke zoetmakers en heel veel verse groenten, fruit en kruiden. Maar vooral... met liefde!

Brigitta kookt intuïtief en zonder recept. Met liefde en passie maakt ze wat lichaam en geest op dat moment voedt en nodig heeft. Licht wanneer gewenst, voedend waar nodig. Altijd gezond en afgestemd op het programma, de wensen en de behoeften van de deelnemers.

Frontend, Backend, CMS op maat
Naar website
Afbeelding voor Bistro Mereveld

Bistro Mereveld

Bistro Mereveld staat voor sfeervol dineren in een veilige, ruime omgeving. Vanaf juni 2020 openen ze de deuren en verwelkomen jullie graag voor een lunch, borrel of diner in de bistro en op de terrassen, waar het heerlijk vertoeven is met mooi weer! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hier dan alvast een kijkje op onze bistrokaart. Bistro Mereveld ligt aan de rand van Utrecht, dichtbij de uitvalswegen en het openbaar vervoer. De landelijke locatie ligt midden in het groen en is erg goed bereikbaar.

Frontend, Backend, CMS op maat
Naar website
Afbeelding voor Hogenbirk Infra

Hogenbirk Infra

En weer een tevreden klant. Ook voor briefpapier en visitekaartjes kun je terecht bij Boksie.

Visitikaartjes
Naar website
Afbeelding voor Appyourstore

Appyourstore

Appyourstore is een standalone webapplicatie waarmee je via je mobiele telefoon een Webshop of Online Catalogus heel eenvoudig kunt beheren. Zo kun je met enkele klikken 1 of meerdere producten realtime afprijzen, de product voorraadstatus inzien of een snel overzicht van de laatste bestellingen inzien.
De applicatie communiceert direct met de webshopsoftware zonder tussenkomst van ingewikkelde admin panels of cms systemen. Appyourstore is beschikbaar voor Woocommerce, Magento, Prestashop en Opencart.
Kijk voor meer informatie op https://appyourstore.nl/

Maatwerk Webapp, UI, Frontend, Backend, Maatwerk adminpanel
Naar website
Afbeelding voor Meertalige Formulieren & Downloads tool

Meertalige Formulieren & Downloads tool

In opdracht van Digital Value Marketing hebben we een uitgebreide webapplicatie ontwikkeld waarmee een bedrijf een omgeving kan opzetten en waarmee medewerkers formulieren kunnen invullen, brochures en andere informatie kunnen downloaden en algemene informatie kunnen inzien. Elk formulier, download en informatiepagina's zijn meertalig. De administrator kan zelf formulieren maken en vertalen. Elk element in de tool is te koppelen aan individuele gebruikers. Door de meertalige functies is dit systeem uitermate geschikt voor bedrijven met internationale medewerkers. Deze applicatie is ruim inzetbaar en is te gebruiken in iedere bedrijfstak.

UI, Backend, Frontend, Maatwerk Adminpanel
Naar website
Afbeelding voor Postadres Center

Postadres Center

Zoek je een adres voor de inschrijving van je bedrijf bij de Kamer van Koophandel? Hiervoor ben je bij Postadres Center helemaal goed. Steeds meer bedrijven zien het nut in van een zakelijk KvK-adres. Uiteraard heeft ieder bedrijf standaard een adres, maar een KvK-postadres bij postadrescenter.nl in het centrum Alkmaar heeft diverse voordelen. Al vanaf 35 euro per maand!

Technische uitwerking, CMS op maat
Naar website
Afbeelding voor Yon Vormgeefwerk

Yon Vormgeefwerk

YON geeft jouw ideeën vorm. Een grafisch concept dat klopt.
Waarin beelden, kleuren en vormen elkaar versterken. Door een in het oog springende huisstijl, een hoogwaardige
brochurelijn of een onderscheidende website. Of een doordacht design van een ruimte.
Want YON kent geen grenzen.

Ontwikkeling, SEO Optimalisatie, extern project
Naar website
Afbeelding voor TextMakelaar

TextMakelaar

Het vak van tekstschrijver is niet beschermd. Dit betekent dat iedereen zich tekstschrijver mag noemen. Het vinden van een goede tekstschrijver is daardoor niet eenvoudig. TextMakelaar is een tekstbureau dat alle schrijfspecialismen voor het online kanaal aanbiedt. Textmakelaar gaat altijd voor het beste resultaat.

SEO Optimalisatie, Technische optimalisatie
Naar website
Afbeelding voor Locaties met meerwaarde(n)

Locaties met meerwaarde(n)

Op de website van Locaties met meerwaarde vind je bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten, zoals een vergadering, heisessie, hacketon, meerdaagse bijeenkomst, congres, manifestatie of festival, en allerlei andere soorten evenementen. Ook vind je hier en tips hoe jij je event nog meer mvo kunt organiseren. Bij elke aanvraag worden bovendien goede doelen gesteund. Zo maken we met elk event de wereld een beetje mooier!

Ontwikkeling, cms op maat, MailChimp koppeling, extern project
Naar website
Afbeelding voor Lederrein

Lederrein

Lederrein, professionele reiniging en onderhoud van leder en kunstleder.
Sensationeel, professioneel lederonderhoud direct van de producent. Made in Germany sinds 1908!
Lederrein het onderhoudsmiddel met impregnerende werking voor meubels, auto-interieurs, lederkleding, lederwaren en schoenen maakt u uw oude lederproducten in een handomdraai weer mooi.

ontwerp, ontwikkeling, extern project
Naar website
Afbeelding voor Guna Ayurveda Yoga

Guna Ayurveda Yoga

Maak kennis met Guna, de praktijk van Therese van Gool. Guna werkt met de natuurlijke principes vanuit Ayurveda en yoga.
Ayurveda is een gezondheidsleer die je helpt om te ontdekken welke levensstijl bij jou het beste past. Met de juiste voeding en aandacht houd je lichaam en geest vitaal. Yoga brengt je lichaam en geest in harmonie door bewuste aandacht en adem in yogahoudingen en meditatie. Yoga en Ayurveda zijn twee nauw verbonden eeuwenoude tradities, ze versterken elkaar. Ze helpen je bij jouw kern te komen en vanuit daar te leven.
Guna leert je luisteren en leven naar je eigen natuur.

ontwikkerling, cms, extern project
Naar website
Afbeelding voor Jumper Diersuper Emmen

Jumper Diersuper Emmen

Voor Jumper diersuper Emmen hebben we een applicatie gemaakt waarop wekelijks de aanbiedingen van de winkel op een groot tv scherm worden weergegeven. Ook worden automatisch het laatste nieuws uit de regio en het regionale weerbericht weergegeven. De inhoud van het scherm kan geheel worden gewijzigd via een op maat geschreven adminpanel.

Reclame TV-scherm, extern project
Naar website
Afbeelding voor Mereveld Utrecht

Mereveld Utrecht

Mereveld is landelijk gelegen aan de rand van Utrecht en perfect bereikbaar. Een unieke locatie met in elke sfeervolle ruimte alle moderne faciliteiten en een verrassende eigen keuken. De haarden in de zalen stralen warmte en gezelligheid uit. In het zomerseizoen is het perfect genieten op onze terrassen. Het hele jaar door staan we gastvrij voor u klaar.

Ontwikkeling, cms, extern project
Naar website
Afbeelding voor Bandencentrum Emmen

Bandencentrum Emmen

Bandencentrum Emmen heeft een uitgebreid assortiment van toonaangevende merken en high performance banden op voorraad. Bandencentrum Emmen kan voorzien in de behoeften van onze klanten tegen concurrerende prijzen. Met hulp en advies van haar ervaren medewerkers bent u in staat de juiste keuze te maken voor u en uw auto.

Ontwerp, ontwikkeling, managed hosting
Naar website
Afbeelding voor VMBO Groen

VMBO Groen

Bij VMBO Groen wordt veel aandacht besteed aan natuur en milieu, gezonde voeding en duurzaamheid. Allemaal onderwerpen die steeds belangrijker worden.
De website van VMBO Groen is 1 van meerdere websites die wordt aangedreven door 1 multi site CMS. Er zijn diverse koppelingen geschreven waaronder een koppeling naar MailChimp. Dagelijks wordt er automatisch nieuws uit de branche geïmporteerd door middel van een koppeling met Meltwater.

Multi site CMS op maat, extern project
Naar website
Afbeelding voor Nederlandse Telefoon Reparatie Keurmerk

Nederlandse Telefoon Reparatie Keurmerk

Een storing aan een tablet of telefoon is voor de één een nachtmerrie, voor de ander een interessante ontdekkingstocht naar het vinden van de juiste oplossing. NTRK Telefoon Reparatie Keurmerk laat je met haar training nog dieper in de telefoon of tablet duiken om zo onder andere lastige soldeer problemen met professionele technologieën op te kunnen lossen.

Project overname, bugfixes, cms modules
Naar website
Afbeelding voor Kaartkussens

Kaartkussens

Kaartkussens verkoopt unieke waterkaartkussens, zitzakken en fleecedekens het zijn prachtige uitsneden van de ANWB waterkaarten of de hydrografische zeekaarten. Inmiddels is het assortiment gegroeid tot bijna 100 verschillende kussens en 18 verschillende dekens. Watervast, wasbaar, geschikt voor binnen en buiten.

Redesign, ontwikkeling maatwerk webshop, diverse koppelingen waaronder PostNL, extern project
Naar website
Afbeelding voor Contactlensinside

Contactlensinside

ContactlensInside is een digitaal vakblad voor iedereen die werkzaam is in de contactlensbranche. Geïnitieerd door de grootste beroepsvereniging in de optiekbranche, de Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC). ContactlensInside is nieuw en zal artikelen bevatten voor alle niveaus binnen de beroepsgroep en streeft ernaar op termijn de informatiebron te zijn voor iedereen, die werkt met contactlenzen.

Ontwerp, Ontwikkeling, extern project
Naar website
Afbeelding voor Schreyeck

Schreyeck

Bij Schreyeck bent u aan het juiste adres wanneer u leder nodig heeft. Ledergroothandel Schreyeck is een van de grootste skai® en leder groothandels in Europa. De vakkennis in leder en kunstleder is eenmalig in de branche. Ze leveren uitsluitend aan business to business (wereldwijd).

Meertalige website, applicatie voor collectiebeheer, custom api, extern project
Naar website
Afbeelding voor Refona

Refona

Refona is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op het welzijn van huisdieren, zoals kippen, vogels, duiven, reptielen en kleine knaagdieren. Om dit doel te bereiken maakt Refona alleen maar gebruik van natuurlijke hulpbronnen, dit omdat het gebruik van chemicaliën in de praktijk veel nadelen op kan leveren voor onze hobby-dieren.

Ontwerp website en webshop, maatwerk PRO webshop, koppeling Snelstart, koppeling POSTNL, extern project
Naar website

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring voor deze website te verbeteren en om onze bezoekersaantallen te meten.

Lees privacyverklaring